otrdiena, 2017. gada 13. jūnijs

Aicinājums Saulgriežu/Saulstāvju laikā

Saulgriežu/ Saulstāvju laikā, no ceturtdienas, 15.jūnija, līdz pat Jāņiem, 24. jūnijam, deviņas/desmit dienas no vietas Saule riet un aust teju vienā un tajā pašā laikā.
Mums un daudzām citām tautām šīs ir īpašas dienas, lai smelties iedvesmu dabā un uzturētu īpašu garīgu tradīciju - atzīmēt šīs izsenis nozīmīgās dienas ar laikā saskaņotu labas gribas paušanu meditācijā /lūgšanā/ pateicībā
mieram un gaismai Latvijā/ Latvijai un visai pasaulei.

No 15. līdz 24.jūnijam ikviens ir uzrunāts un aicināts sirds klusumā un labvēlībā veltīt 3 - 7 minūtes reizi vai vairākas dienā kopīgos laikos plkst. 7.00, 13.00, 19.00, 22.00 meditācijai, lūgšanai, pateicībai par Labā vainagošanos cilvēkos gan Latvijā, gan pasaulē, sākot ar katru no mums!

Patiesās sirds jūtās - vienotībā pieaug kopīgais spēks un varēšana veidot labāku nākotni; tādēļ dosimies uz priekšu, nenolaidīsimies un neļausim sev iestigt pagātnē; uzmundrināsim viens otru - iet un augt; lai neņemam no pagātnes neko, kas tumšs un šaubīgs; lai augam no mazākas gaismas, uz lielāku gaismu; no šaurākas sirds uz visu aptverošu sirds plašumu! Mācīsimies un nemitēsimies meklēt un redzēt labo sevī un citos, lolot labo un vairot labo!

Lai skaidrs un rāms mūsu prāts un sirds, lai Labais top, lai Gaisma vieno!

Līgo - Vieno, Saskaņo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru