pirmdiena, 2014. gada 6. janvāris

Fakti, ko nezinām par Latviju

2013.gada vasarā TV3 bija skatāms raidījumu cikls FAKTI, KO NEZINI PAR LATVIJU

Mēs katrs domājam, ka zinām un pazīstam vietu, kurā dzīvojam un esam pārliecināti, ka mūs nekas vairs nepārsteigs. Iestājoties atvaļinājuma laikam, šķirstam tūrisma bukletus, plānojam ceļojumu ar mērķi izzināt tuvākas un tālākas vietas. 

Mēs katrs domājam, ka zinām un pazīstam vietu, kurā dzīvojam un esam pārliecināti, ka mūs nekas vairs nepārsteigs. Iestājoties atvaļinājuma laikam, šķirstam tūrisma bukletus, plānojam ceļojumu ar mērķi izzināt tuvākas un tālākas vietas. Taču, vai mēs pietiekoši zinām par Latviju un mūsu senču atstāto mantojumu? Kopā ar Latvijas ekspertiem arhitektūras, kultūrvēstures, tūrisma, dziedniecības un ezotērikas jomā radīts jaunsun unikāls projekts "Fakti, ko nezini par Latviju", kurš atklās Latviju citās krāsās, liks uz to paskatīties no jauna, ieraudzīt un saprast, ko esam mantojuši no saviem senčiem, kāda ir senču mantojuma atstātā nozīme, un ko no tā varam mācīties un iegūt. Katrs raidījums tiek veltīts noteiktai svētvietu grupai.

TV3 arhīvā šie raidījumi ir atrodami un skatāmi - te saite uz 9.epizodi - http://www.tv3play.lv/program/fakti-ko-nezini-par-latviju

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru