trešdiena, 2019. gada 15. maijs

Aicinājums atbalstīt Ziemupes ma-DARU!!!

Atbalsti Atpūtas pasākumu ma-DARA - Ceļš Projektu Bankā

17. augustā Ziemupes jūrmalā, Vērgales pagastā norisināsies jau astotais Atpūtas pasākums ma-DARA. Šī gada vadmotīvs ir – CEĻŠ. Pēc vārda definīcijas, Ceļš ir līnija, pa kuru notiek kustība. Arī sajūtu līmenī. Ceļš, kas mūs ved, Ceļš, ko mēs izvēlamies, Ceļš, kas ietver sevī sapņus, ilgas vai piepildījumu, un tajā pat laikā Ceļš kā Visuma sasaistes dzīpars - Zvaigžņu Ceļš, Putnu Ceļš, Ūdens Ceļš, Ziemas Ceļš, Ceļš Mājup.. Jautājums katram mums pašam - kuru Ceļu ejam.

Sarīkojuma mērķis ir iepazīt un saglabāt mūsu senču vērtības. Tā ir vieta un laiks, kur satiekas pagātne un tagadne, radot, ko paliekošu un veicinot jaunradi, atklājot sevī prasmes, kuras pirms tam neesam apzinājušies. Mums ir svarīgi būt daļai no senču vieduma Ceļa uz cilvēku sirdīm. Mūsu Ceļa Rādītāji - dziesma, māksla, ģimene, daba, dzeja, vārds, amats, mīlestība.

Atpūtas pasākums ir bez ieejas maksas. Tas ir draudzīgs ģimenēm ar bērniem.

Lai pasākums veidotos gana košs un daudzpusīgs, ir nepieciešams papildus finansējums 1500 € apmērā, lai palīdzētu mums nosegt dalībnieku ceļa un materiālu izmaksas, nodrošinātu vakariņas un naktsmājas. Ikvienam, kurš var un vēlas, un kuram ir svarīgas vērtības, par kurām iestājamies, ir iespēja atbalstīt -https://projektubanka.lv/projects/ma-dara.

Mēs varam kopā RADĪT un DARĪT!
--
Ikviens atbalstītājs būs mīļi gaidīts 17.augustā Ziemupes jūrmalā. Kā pateicību var saņemt arī kādu iepriecinājumu no mūsu sadarbības partneriem - vakariņas Restorāns Portus Liepājā, atpūta Ziemupes jūrmalas stāvlaukuma kempingā, namiņā Miera Ostā, brauciens ar laivu, laivošana par Durbi, Tebru vai Rīvu, kā arī mazākas dāvanas no Mācību drava Strops, Embūtes garšaugi, Ievleju lauku maize, Jūras Rotas, Pāvilostas laivas u.c.

ma-DARAS organizatoru komanda – Daiga, Daina, Austris, Jānis, Ulvis

Vairāk info: zvanot 29400470 vai rakstot ziemupiite@inbox.lv

www.facebook.com/pasakumsmadara/

www.facebook.com/Ziemupesjurmala/

www.facebook.com/ziemupite

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru