trešdiena, 2015. gada 22. aprīlis

Pirtnieku meistarības skate

Biedrība "Latvijas Pirts Savienība" jau 5. gadu aicina piedalīties atklātajā Latvijas Pirtnieku meistarības skatē. 

Šī gada 23. maijā, sestdien, biedrība „Latvijas Pirts Savienība” sadarbībā ar  sadarbībā ar brīvdienu māju ar lauku pirtiņu „Virsaiši” aicina ikvienu pirtnieku piedalīties 5. ikgadējā Latvijas Pirtnieku meistarības skatē, kas notiks Smārdes pagasta „Virsaišos”.

Latvijas Pirtnieku meistarības skates mērķis ir izcelt Latvijas labākos pirtniekus, dalīties daudzveidīgajā pirtnieku pieredzē un kultūrā, kā arī radīt iespēju ikvienam interesentam viesoties skatē un iegūt jaunas zināšanas un prasmes pirts jomā.

Programmā: pirtnieku meistarības skate, viesu paraugdemonstrējumi un priekšnesumi. Pasākuma sākums: plkst. 10.00 (ierašanās un dalībnieku reģistrācija no plkst. 09.00). Programma tiks papildināta un publicēta „Latvijas Pirts Savienības” interneta mājas lapā www.pirtsavieniba.com, kā arī Facebook.com lapā – www.facebook.com/pages/Latvijas-Pirts-Savienība/257525967650820. Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai.

Pirtnieku meistarības skatē var piedalīties ikviens pirtnieks, kurš praktizē profesionāli vai sirds priekam un veselībai.
Skates dalībniekus vērtēs profesionāla un kompetenta žūrija – Latvijas pirtnieku skolu vadītāji, pasniedzēji, semināru vadītāji,u.tt.:
 
  1. tehniskais pēriens;
  2. enerģētiskākais pēriens.
Pasākumā tiks pasniegtas arī speciālbalvas.

Pieteikšanās: lūdzam pieteikties dalībai skatē līdz 20. maijam (trešdiena), rakstot uz e-pastu pirtssavieniba@inbox.lv vai zvanot – mob. 29223339 (Gundars Sildegs).
Dalības maksa: dalībniekiem – 20 EUR. Lūdzam veikt priekšapmaksu uz biedrības “Latvijas Pirts Savienība” konta numuru LV98HABA0551007051705 (A/S Swedbank, kods: HABALV22).  Apmaksu būs iespējams veikt arī uz vietas.

Organizē: biedrība „Latvijas Pirts Savienība” sadarbībā ar brīvdienu māju ar lauku pirtiņu „Virsaiši”.
Biedrība „Latvijas Pirts Savienība” ir sabiedriska organizācija, kuras mērķis ir apvienot pirtniekus kopīgu interešu apzināšanai, aizstāvēšanai un realizēšanai, sekmēt pirtnieka aroda profesionalizāciju un attīstīt pirts kultūru Latvijā kā nozīmīgu nacionālās identitātes un vēsturiskā kultūras mantojuma daļu.
Papildu informācija:
Uldis Rudzītis, „Latvijas Pirtnieku Savienības” valdes priekšsēdētājs, mob.: 29495146, e-pasts: pirtssavieniba@inbox.lv
Gundars Sildegs, brīvdienu māju „Virsaiši” saimnieks un pirtnieks, mob.: 29223339, e-pasts: virsaisi@gmail.com

Biedrības "latvijas Pirts Savienība" Valde

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru