piektdiena, 2014. gada 3. oktobris

Sadarbība ar projektu "Komunikāciju labirinti"

Šogad Tradīciju kopai "Pērkonieši", kas jau 6 gadu pēc kārtas sadarbībā ar Latviešu nacionālistu klubu un Latviskās Dzīvesziņas centru "Zaltis" organizē nometni "Dzīvesziņas skola", nāca talkā 3 jaunieši no projekta "Komunikāciju labirinti".

Projekts norisinājās visas vasaras garumā un tā laikā jaunieši mācījās veidot dažādas sociālās kampaņas. Organizējot vasaras nometni "Dzīvesziņas skola 2014", jauniešu uzdevums bija palīdzēt veidot pamanāmu komunikāciju, lai piesaistītu publikas uzmanību, palielinātu nometnes dalībnieku skaitu un vērstu sabiedrības uzmanību uz sociāli aktuālu problēmu: starppaaudžu sadarbība. Nometnei tika aicinātas pievienoties ģimenes, kas vēlas saglabāt latviešu tautas tradīcijas un izzināt mūsu kultūras mantojuma saknes. Tika izveidota Facebook lapa, kurā norisinājās dažādi konkursi un aktivitātes. Projektā paredzēto "kampaņu sēklas naudu" jaunieši izvēlējās izmantot prezentreklāmas izgatavošanai ar nometnes simboliku - piezīmju blociņiem un nozīmītēm.

Projektu "Komunikāciju labirinti" organizēja biedrība "Talantu pilsēta", to aktīvi atbalstīja "Mārketinga guru", taču finansiālo atbalstu projekts guva no JSPA finansējuma. Projekts īstenots Jaunatnes politikas valsts programmas 2014.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru